Pagina's

dinsdag 26 april 2011

Rommelmarkt!!!

Gisteren toch nog even naar de rommelmarkt geweest hier bij de sporthal, en zag bij een kraampje een prachtig antiek fotoalbum daar was ik al een tijdje naar op zoek, omdat ik daar mijn verzameling oude foto's in wil bewaren... Daar lag er gewoon 1 tussen de oude lego en actionman figuurtjes!!!!!!! Dus ik vroeg aan die man hoeveel het was en hij zei doe maar 5 euro!!! Ik heb het gelijk gekocht... Die albums zijn veel meer waard dan 5 euro... Ik ben er echt ontzettend blij mee en heb thuis gelijk mijn verzameling oude foto's er in gedaan.... Zeg nou nou zelf is tie niet mooi!! ook heb ik een prachtige oude lijst meegenomen ook voor 5 euro!! Ik moet hem natuurlijk nog wel wit verven... Ook Jason (Mijn zoontje) had een tas vol met schatten..Hahahaha.. Kortom een geslaagd rommelmarkt bezoekje.. Ik wens iedereen een hele mooie dag vandaag!!


                                          

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige schatten heb je gevonden. Zijn die foto's echt van familie? Ik ben gisteren ook naar een rommelmarkt geweest. Moet mijn schatten nog even op mijn blog plaatsen. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige vondsten zeg, dat album, die mooie lijst ach die vind vast ook een pracht plek bij je...mooie foto ook.
  Fijne dag
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt hele mooie dingen gevonden...gewoon even laten staan of wegzetten, dan schieten er binnenkort waarschijnlijk allerlei ideeën in je hoofd, althans, zo gaat dat hier altijd ;)

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lijst !!! prachtig en leuk al die oude foto's.......mooi ! goed gedaan !! liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig je album en je lijst ook,kun je zoveel leuks mee,ik wens je een zonnig weekend,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onvoorstelbaar, zulke schatten tussen de lego en actionman, geweldige vondsten! Fijne week gewenst, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen